nike cortez zwart oranje

Todo sobre el coronavirus
u8jxwcke
Mensajes: 3
Registrado: Lun Oct 12, 2020 12:56 am
Ubicación: DFGSDFGDSFG

Imagen
Een nieuwe retro schoenen-fix nodig? Maak de Nike Cortez bovenaan je verlanglijstje. De rennenomg.com Cortez is uitgevoerd in een low-top stijl en is een op de jaren 80 geïnspireerde sneaker met een groot Nike Swoosh-logo op de zijkant en een extra gripzool om ervoor te zorgen dat je je favoriete paar ongeacht het weer kunt dragen. Kies uit felle kleuren, klassiekers en speciale edities om de jouwe te vinden en draag met een jeans en een sweatshirt voor een perfecte weekendstijl.

Voeg een klassieke sneaker toe aan je schoenencollectie. De klassieke schoenen van de Nike Cortez Nylon heren is de ultieme sneaker in streetstyle. Oorspronkelijk nike schoenen heren blauw gemodelleerd als hardloopschoen, is de Cortez getransformeerd tot een straaticoon voor stedelijke buurten over de hele wereld. Het lichtgewicht gevoel, de demping onder de voeten en de moeiteloze stijl zijn enkele van de vele redenen waarom deze schoen vandaag de dag nog steeds zo populair is.

De Nike Classic Cortez Leather is een casual sneaker verheven met premium materiaal. De overwegend witte schoen behoudt de klassieke Cortez-look, die nike cortez zwart oranje wordt geaccentueerd met een gekartelde rand rond het eyestay-paneel, een tegenoverliggende dikke buik Swoosh en Nike-branding in zwart. Aan de onderkant is de stijl compleet met een gegroefde witte en zwarte buitenzool. Nike Classic Cortez Leather is Nike's originele hardloopschoen, ontworpen door Bill Bowerman.

Zoals vermeld in zijn memoires, 'Shoedog', onthult Phil Knight dat het slechts een van de drie namen was die de cut maakten, naast 'Peregrine Falcon' en zijn keuze, 'Dimension Six'. De Nike Cortez '72 Shoe Dog Pack 'Peregrine' 100% authentiek vernieuwt het silhouet met een Peregrine Falcon-logo geborduurd aan de zijkant, een eerbetoon aan een logo dat werd geschrapt in plaats van de Nike Swoosh. De Nike Cortez '72 Shoe Dog Pack 'Peregrine' heeft een lichtgewicht bovenwerk van premium leer en zichtbare tong van schuim bovenop een EVA-tussenzool.

https://www.rennenomg.com/
Responder